Grasoogst
Direct contact 038 - 363 65 28

Maaien
Het is mogelijk om het maaien van uw land uit te besteden aan Ten Hove. Wij beschikken over maaicombinaties met een werkbreedte van 9 meter en een zelfrijder van 9 meter. De maaicombinatie is een schijvenmaaier, voorzien van kneuzers en breed-spreid.

Wiersen
Het gras wiersen verzorgen wij met een hark die een maximale werkbreedte heeft van 8.80 meter en deze hark heeft middenafleg. Daarnaast beschikken wij over een bandhark, deze bandhark heeft een werkbreedte van 9 meter. De bandhark kan werken met middenafleg en zijafleg.

Ladewagens
Ten Hove beschikt over 4 ladewagens, waarvan 3 tandemassers en een 3 asser met groter volume. Deze zijn voorzien van een luchtdrukwisselsysteem, doseerwalsen om het gras losser en egaal te verdelen op de kuil en een doseerapparaat voor vloeibare toevoegmiddelen. De wagens zijn voorzien van 45 messen met een tussen afstand van 3,5cm.

Grashakselen
Het grashakselen wordt gedaan met een hakselaar en aangedreven silagewagens van 45m³. De kuil aanrijden gebeurt met een trekker met verdeler of met een shovel.

Ronde balen persen
Voor het persen van de ronde balen beschikt Ten Hove over 2 persen die balen van 1.25 meter doorsnede maken.

Vierkante pakken pers
De vierkante pakken worden met een Krone BigPack geperst. Het is ook mogelijk om de pakken door ons te laten wikkelen. De pakmaat is 120cm bij 70cm.

Transport
Het is mogelijk om het transport van de balen, van het land naar de opslag, door ons te laten doen. Op deze manier kunnen wij u een compleet pakket bieden op het gebied van grasoogst!