Mestverwerking
Direct contact 038 - 363 65 28

Op het gebied van mestverwerking kan Ten Hove u op allerlei manieren voorzien van hulp. Van het mixen tot het overpompen en van het transport tot het verspreiden van uw mest.

Mixen en overpompen
Voor het mixen van silo’s en putten beschikt Ten Hove over een mobiele kraan met mixer en een mixer achter de trekker. Daarnaast is het mogelijk de mest over te pompen met een losse pomp.

Sleepslangsysteem
Ten Hove kan ook uw mest op het land brengen met een sleepslangsysteem. Dit gebeurt met een 12 meter brede bemester en een trekker die is uitgerust met speciale brede banden en een GPS systeem. Wij beschikken over 2 sets om u sneller van dienst te kunnen zijn.

Mesttanken
Ten Hove kan u tevens de mest op het land brengen met verschillende tanken van 10.5m³ tot 22m³.

  • 10.5m³ tank met zuigarm, voorzien van een Soil-Protection 3-wielig onderstel met brede banden, doseercomputer en bemester van 6.80 meter breed
  • 22m³ tank met hondengang en 9 meter bemester
  • Bouwlandinjecteurs van 6 meter voor de 10.5m³ en de 22m³ tanks
  • Mestcontainer van 40m³

Ten Hove is een geregistreerd intermediair. Zo kunnen wij u van dienst zijn met het aan- en afvoeren van diverse soorten mest.

Mestdistributie
Voor het transport is er een 2-assige tank. Daarnaast is er een carrier met verschillende containers voor het transporteren van vaste mest. Voor mesttransport over langere afstanden wordt gebruikt gemaakt van charters.