Wij zijn officieel importeur van MDE-Machinery!

Wij zijn nu officieel importeur van MDE-Machinery voor de Koala serie bomenknippers, de Triton X en Warrior serie silagevork binnen Nederland en Europa.

MDE is een vooruitstrevende, fantasierijke fabrikant die net buiten het kleine dorpje Markethill in Noord-Ierland is gevestigd. Wat begon als productieapparatuur voor lokale boeren, heeft zich nu wereldwijd over de hele wereld verspreid. De oprichters van het bedrijf, Mark en Dean Belford, die beiden in de technische sector werkten, wisten dat ze het vermogen en de creativiteit hadden om een ​​beter product te ontwerpen, waardoor MDE erkenning kreeg als een sterke concurrent in de branche.

MDE blijft grenzen verleggen in engineering om het beste product voor onze klanten te produceren. We gedijen op de tevredenheid van onze klanten met ons productportfolio. MDE werkt nauw samen met onze klanten en dealers om nieuwe producten in de steengroeve-, recycling-, land- en bosbouwsector te verbeteren en te ontdekken.

MDE is gespecialiseerd in de fabricage van werktuigen voor materiaalbehandelingsdoeleinden, zoals; boomscharen, buckrakes, emmers, grijpbakken en een reeks hoogwerkerwerktuigen.

 

Koala150

Bomenknippers van MDE-Machinery
>> Meer info <<

WarriorSilageFork

Silagevorken van MDE-Machinery
>> Meer info <<

Vragen?
038 - 363 65 28