Bedrijf
Direct contact 038 - 363 65 28

Ten Hove Kamperveen is gestart in 1990. Naast de werkzaamheden op het eigen melkveehouderijbedrijf is gestart met het verrichten van agrarisch loonwerk bij andere agrarische ondernemers. Door toename van de werkzaamheden is het machinepark sinds die tijd snel gegroeid. Het personeelsbestand is hierdoor ook uitgebreid.

Sinds 1995 is er een handelsonderneming in bestrating ontstaan. Deze koopt en verkoopt gebruikte
en nieuwe bestratingen. Ook worden er diverse machines ingekocht en te koop aangeboden. Daarnaast
is Ten Hove handelsonderneming dealer van onder andere Dibo hogedrukspuiten, MDE bomenknippers en diverse sierbestratingsmerken als MBI, Excluton en Ceradal.

Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn!

Op 1 maart 2005 heeft Ten Hove loonbedrijf Van Rijssen uit Wezep overgenomen. Door deze overname zijn er diverse machines bij gekomen, zoals de container service. Wij hebben diverse containers waarmee wij uw producten kunnen vervoeren en afvoeren. Ten Hove beschikt over de bijbehorende transport vergunning(en).

Ten Hove houdt zich al jaren bezig met het het aannemen van complete projecten. Dit kunnen agrarische projecten zijn maar ook projecten voor overheden, bedrijven of particulieren, waar het gaat om grond- en straatwerken, het plaatsen van riolering en het aanleggen van tuinen.

Ten Hove is actief is zowel nieuwbouwprojecten als herinrichtingsprojecten, zoals het verharden van een erf met bestrating, beton of asfalt.

Alle werkzaamheden gebeuren vanzelfsprekend in goed overleg met de klant.

Ten Hove, Kamperveen

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing de op onze website vermelde
CUMELA-voorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Midden-Nederland onder nummer 95/2013.

Download de: CUMELA VOORWAARDEN

Vragen?
038 - 363 65 28